banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3089 kpl) -> efektilaitteet & prosessorit -> ut erikoisefektit & tarvikkeet

TCHELICON TC Voicelive touch 2, VoiceLive Touch 2:n helppokäyttöinen kosketusnäyttö tarjoaa laulajille mahdollisuude.


Toimitus VAIN
7,90€
TCHELICON TC Voicelive touch 2, VoiceLiv, discoland.fi
TCHELICON tno: 501682

TC Voicelive touch 2, VoiceLive Touch 2:n helppokäyttöinen kosketusnäyttö tarjoaa laulajille mahdollisuuden hallinoida studiotason lauluefektejä ja loopperia sujuvasti live-esityksen aikana


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 16.1 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

499.00

norm. 590.00€

Lisätiedot
Erotu joukosta

VoiceLive Touch 2:n helppokäyttöinen kosketusnäyttö tarjoaa laulajille mahdollisuuden hallinoida studiotason lauluefektejä ja loopperia sujuvasti live-esityksen aikana. VoiceLive 2 Touch tarjoaa edeltäjäänsä paremman käyttöliittymän ja enemmän työkaluja laulun muokkaamiseen.
•Touch Matrix interface ja Slider FX™ reaaliaikaiseen kontrollointiin
•6-raitainen VLOOP™ Performance Looper päräyttävillä efekteillä


Hyvä laulusoundi lennossa

Hyvän laulusoundin rakentaminen voi olla joskus aikaa vievää puuhaa. Touch 2 huolehtii automaattisesti sopivasta EQ:n, kompressorin, de-esserin ja gaten annostelusta. Voit siis keskittyä täysillä itse esitykseen ja rakennella luovasti erilaisia efektikudoksia delaylla, reverbillä, HardTunella tai vaikkapa aggressiivisella säröllä.
•Adaptive Tone – EQ, kompressori, de-esser ja gate
•Rytmiset efektit kuten Stutter ja Chopper
•Luonnolisen kuuloinen vireenkorjaus tai robottimainen HardTune-efekti
•Täydelliset harmoniat, reverbit, delayt, tuplaukset ja paljon muuta


Lisää heti efektiä kun siltä tuntuu

Haluatko heti lisätä stemmoja, säröä tai tempossa olevaa delayta? Kosketuspainikkeiden ja liukusäätimen avulla voit lisäillä improvisoiden haluamiasi efektejä. Jokaisella presetillä on on Hit-painike, jolla voit laukoa useita päällekkäisiä efektejä päälle ja pois yhdellä napinpainalluksella.
•Luo dramaattisia efektipyyhkäisyjä, selaa presettejä ja säädä tasoja liukusäätimen avulla
•Liiku 36 performance-toiminnon välillä nopeasti Touch Matrix:ssa
•Helppo, kuvakepohjainen editointi tai syvempi muokkausmahdollisuus tarvittaessa

Rakenna biisi looppaamalla itseäsi

.VoiceLive Touch 2:n 6-raitaisessa loopperissa on runsaasti looppausaikaa, enempää et tule ikinä tarvitsemaankaan. Voit maustaa looppejasi tehokkailla efekteillä ja mukaan on pakattu myös LoopAssist™ -toiminto, joka auttaa looppien ajoituksien kanssa.
•Kaikkien sisääntulojen looppaus stereona ja efektit jokaiselle 6-raidalle
•LoopAssist™ tarjoaa metronomin ja kvantisoinnin looppauksen tueksi
•Looppiefektit Reverse, Filter, Slow Speed, Squeeze ja Squeeze Auto


Loputtomasti tyylejä ja genrejä

GENRE-toiminnolla voit selata satoja presettejä. Valitse vain tyyli ja Touch 2 listaa kaikki valintaasi sopivat presetit eteesi. Jos sekään ei riitä niin VoiceSupportin avulla voit ladata maksutta uusia artisti-presettejä TC:n serveriltä.


Tarkkakorvainen treenikaveri

Touch 2 tunnistaa sisäänrakennetuilla RoomSense-mikrofoneillaan kappaleen sävellajin lähellä olevista instrumenteista ja näin luo päälle kappaleeseen sopivat lauluharmoniat. Voit myös käyttää näitä mikrofoneja lauluharjoitteluun kuulokkeiden kanssa tai lisätä hieman ambienssia in-ear monitorimiksaukseesi.

Kontrolloi mikillä tai pedaalilla

Voit ohjata Touch 2:sta TC-Heliconin MP-75- tai Sennheiser e 835 fx mikeillä ja ohjailla sormenpainalluksella presettejä, performanceja, efektejä ja looppausta. TC:n jalkaohjain Switch-3, toimii myös erinomaisesti tarjoten saman ohjattavuuden.Näytä enemmän ->

Kuvat

TCHELICON TC Voicelive touch 2, VoiceLive Touch 2:n helppokäyttöinen kosketusnäyttö tarjoaa laulajille mahdollisuuden hallinoida studiotason lauluefektejä ja loopperia sujuvasti live-esityksen aikana
TCHELICON TC Voicelive touch 2, VoiceLive Touch 2:n helppokäyttöinen kosketusnäyttö tarjoaa laulajille mahdollisuuden hallinoida studiotason lauluefektejä ja loopperia sujuvasti live-esityksen aikana
TCHELICON TC Voicelive touch 2, VoiceLive Touch 2:n helppokäyttöinen kosketusnäyttö tarjoaa laulajille mahdollisuuden hallinoida studiotason lauluefektejä ja loopperia sujuvasti live-esityksen aikana
TCHELICON TC Voicelive touch 2, VoiceLive Touch 2:n helppokäyttöinen kosketusnäyttö tarjoaa laulajille mahdollisuuden hallinoida studiotason lauluefektejä ja loopperia sujuvasti live-esityksen aikana

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.