sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (2990 kpl) -> varaosat -> varaosat

OMNITRONIC Driver KB-208 sekä 208A kaiuttimeen.


Toimitus VAIN
7,90€
OMNITRONIC Driver KB-208 sekä 208A kaiu, discoland.fi
OMNITRONIC tno: 501684

Driver KB-208 sekä 208A kaiuttimeen.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.9 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

15.00

norm. 22.00€

Lisätiedot


Driver for KB-210ANäytä enemmän ->

Kuvat


Warning: getimagesize(http://www.showworld.fi/dl_kuvat/501684-2.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/customers/discolandfi/public_html/discokanta_display.php on line 974
OMNITRONIC Driver KB-208 sekä 208A kaiuttimeen.
OMNITRONIC Driver KB-208 sekä 208A kaiuttimeen.
OMNITRONIC Driver KB-208 sekä 208A kaiuttimeen.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.