Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2679 kpl) -> valo-ohjaimet -> t, terminaattorit & adapterit

ELATION OPTO Branch 4 DMX jakaja-splitter 4-ulostulolla.


Toimitus VAIN
7,90€
ELATION OPTO Branch 4 DMX jakaja-splitte, discoland.fi
ELATION tno: 501721

OPTO Branch 4 DMX jakaja-splitter 4-ulostulolla. Erittäin laadukas DMX jako signaalin vahvistuksella sekä molemmilla 3 ja 5 oin ulostuloilla. Räkkikokoinen 19" leveys 140x490x44mm sekä paino 2,4kg. 3-ja 5 pin XLR-liittimelle, 4-fold DMX-splitter for rack mounting. DMX split, DMX jako, DMX vahvistin!Tämä räkkikokoinen 1 U DMX jakaja on loistava keikka sekä kiinteään asennukseen. Ammattikäytössä hyväksi havaittu ja voidaan suositella kaikkeen käyttöön.


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10.7 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 1

Meidän hintamme!

179.00

norm. 229.00€

Lisätiedot




OPTO Branch 4 - DMX Splitter -jakaja 4-ulostulolla, 3-ja 5 pin XLR-liittimelle, 4-fold DMX-splitter for rack mounting

Tämä räkkikokoinen 1 U DMX jakaja on loistava keikka sekä kiinteään asennukseen.
Ammattikäytössä hyväksi havaittu ja voidaan suositella kaikkeen käyttöön!

- 1x DMX In, Through and 4x Out
- Optical isolation of every port
- LED indication for DATA + and -
- Link out / terminate switch
- Link with any additional splitter
- 1 HE 19” design

OPTO Branch 4 - DMX Splitter

Features

- 4-way DMX distributor
- 19” Rack mountable- single space
- 1 x DMX Input, 4 x DMX outputs & 1 DMX thru
- All outputs are electronically & optically isolated
- 3 & 5 pin XLR DMX connectors
- Data+ & Data - LED indicators.
- Linkable with other Splitters via 3 or 5 pin XLR
- Link out/Terminate button
- Power input: 240V AC ~50Hz
- Internal Fuse: 0,5A 250V (5x20mm)
- Dimensions: 140x490x44mm (LxWxH)
- Weight: 2,4 kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

ELATION OPTO Branch 4 DMX jakaja-splitter 4-ulostulolla. Erittäin laadukas DMX jako signaalin vahvistuksella sekä molemmilla 3 ja 5 oin ulostuloilla. Räkkikokoinen 19
ELATION OPTO Branch 4 DMX jakaja-splitter 4-ulostulolla. Erittäin laadukas DMX jako signaalin vahvistuksella sekä molemmilla 3 ja 5 oin ulostuloilla. Räkkikokoinen 19

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.