banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3090 kpl) -> päätevahvistimet -> päätevahvistimet

OMNITRONIC MCP-4150 monikanava päätevahvistin 4x 150W 4ohms, Monikanavapäätevahvistin.


Toimitus VAIN
14,90€
OMNITRONIC MCP-4150 monikanava pääteva, discoland.fi
OMNITRONIC tno: 406968

MCP-4150 monikanava päätevahvistin 4x 150W 4ohms, Monikanavapäätevahvistin. Todella näppärä pääte esim. Monikanava tai monialue äänentoistolle. Saat sisäänmenon jaettua yhdestä sisäänmenosta kaikille kanaville. Räkkikokoinen 19" sekä mitat 310 x 482 x 132 mm ja paino 16,00kg.Erittäin laadukas monikanavapääte. Ideaalinen monikanava ratkaisuihin. Jokaiselle kanavalle oma gain (volume) säädin laitteen takana. Led näytöt kanavakohtaisesti XLR sekä terminaali sisäänmenot. Voidaan ohjata monona joka kanavaan erikseen tai stereona. Terminaalista voi valita vapaasti kanavien ohjaukset. Joka kanavassa limitteri.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 14.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

456.00

norm. 496.00€

Lisätiedot
4-channel amplifier

- 4 x 150W/4 Ohms
- Ideal for multi-zone applications
- 4 gain-controls on the backpanel
- All operation-modes controllable via LEDs
- Signal-Inputs via XLR-female or terminal block
- Limiter per channel
- Ground Lift-switch against humming
- Bridged-switch per amplifier pair for bridging
- Switchable crossover per channel
- Many protection-circuits for optimized equipment
protection
- Forced fan cooling
- Very rugged housing
- 19" dimensions


Technical specifications

Power supply: 115/230 V AC, 50/60 Hz ~
Power consumption (max.): 900 W

Maximum power output: 4 x 160 W / 4 ohm
Nominal power output: 4 x 150 W / 4 ohm

Power output sine:
4 channel 4 ohm : 4 x 150 W
4 channel 8 ohm: 4 x 100 W
8 ohm bridged: 2 x 300 W

Frequency range: 22 - 25 000 Hz
Damping factor: >200
Distortion factor: 0.01 %
Signal to Noise Ratio: 102 dB
Channel separation (at 1 kHz): 61 dB
Min. input sensitivity: 0.77 V
Input impedance: 12 kohm (unbalanced), 22 kohm (balanced)
Slew rate: >30 V/µsec.

Input connectors: 4 x XLR female, 4 x terminal block
Output connectors: 4 x terminal block

Control elements: Power switch, Input attenuators (per channel), Crossover On/Off (per channel), High/Lowpass (per channel)

Indicators: Power, Bridge, Signal level LED meter, Clip

Protection Circuits: Short circuit, over current, DC, thermal, soft start

Construction: Steel chassis, aluminum front panel
Dimensions: 310 x 482 x 132 mm
Minimum mounting depth: 320 mm
Weight: 16 kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

OMNITRONIC MCP-4150 monikanava päätevahvistin 4x 150W 4ohms, Monikanavapäätevahvistin. Todella näppärä pääte esim. Monikanava tai monialue äänentoistolle. Saat sisäänmenon jaettua yhdestä sisäänmenosta kaikille kanaville. Räkkikokoinen 19
OMNITRONIC MCP-4150 monikanava päätevahvistin 4x 150W 4ohms, Monikanavapäätevahvistin. Todella näppärä pääte esim. Monikanava tai monialue äänentoistolle. Saat sisäänmenon jaettua yhdestä sisäänmenosta kaikille kanaville. Räkkikokoinen 19
OMNITRONIC MCP-4150 monikanava päätevahvistin 4x 150W 4ohms, Monikanavapäätevahvistin. Todella näppärä pääte esim. Monikanava tai monialue äänentoistolle. Saat sisäänmenon jaettua yhdestä sisäänmenosta kaikille kanaville. Räkkikokoinen 19

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.