deco.png
decoraatio (1022 kpl) -> tekokasvit (pääryhmä) -> kimput ja kukat

EUROPALMS 65cm Leijonankita, väri valkoinen, deco-ruukussa, on monivuotinen, aito usein koristekasvina viljelty ruohoka.


Toimitus VAIN
9,90€
EUROPALMS 65cm Leijonankita, väri valko, discoland.fi
EUROPALMS tno: 215084

65cm Leijonankita, väri valkoinen, deco-ruukussa, on monivuotinen, aito usein koristekasvina viljelty ruohokasvi, aiemmin se luokiteltiin naamakukkaiskasveihin, mutta nykyisin ratamokasvien heimoon, kuten kuuluu koko runsaslajinen Antirrhinum-suku, leijonankita on kotoisin Välimeren alueelta.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.9 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

48.00

norm. 61.00€

Lisätiedot
Quality makes the difference!

Antirrhinum, white, 65cm
Flower decoration for fast set up


- Color rose
- 5 flowerstems with 22 flowers and 20 buds each
- 105 natural green leaves
- In decorative pot covered with moss


Laadukkaat Europalms tuotteet kestävät käytössä ja ovat tyylikkään näköisiä

- Laaja valikoima tuotteita sivuillamme
- Erillinen Europalms tuotekuvasto saatavilla

HUOM!
- Cemented pot tarkoittaa, että kasvi on valettu muoviseen istutusruukkuun!
- Ei sisällä kukkaruukkua, jos siitä ei erikseen mainita!
- Ruukku tilattava erikseen!
- Tuotteita ei ole palosuojattu
- Palosuojaukseen sopivaa palosuoja-ainetta, katso Tuotteeseen tai pakettiin yhteensopivat tuotteet / Compatible produc
Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROPALMS 65cm Leijonankita, väri valkoinen, deco-ruukussa, on monivuotinen, aito usein koristekasvina viljelty ruohokasvi, aiemmin se luokiteltiin naamakukkaiskasveihin, mutta nykyisin ratamokasvien heimoon, kuten kuuluu koko runsaslajinen Antirrhinum-suku, leijonankita on kotoisin Välimeren alueelta.
EUROPALMS 65cm Leijonankita, väri valkoinen, deco-ruukussa, on monivuotinen, aito usein koristekasvina viljelty ruohokasvi, aiemmin se luokiteltiin naamakukkaiskasveihin, mutta nykyisin ratamokasvien heimoon, kuten kuuluu koko runsaslajinen Antirrhinum-suku, leijonankita on kotoisin Välimeren alueelta.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.