NUMARK Mixtrack Quad DJ-kontro... Discoland verkkokauppa - Valikoimassa on yli 12 000 tuotetta.

Pioneer

Omnitronic

Philips

Kesatarjous

VocoPro

Eurolite

Reloop

AKG

PSSO

ADJ

Beamz

Skytec

Powerdynamics

Numark

Mackie

Power

Deanmarkley

HAMA

MONACOR

SCHULZ

Magma

UDG

Accu-Cable

Accu-Case

Scanic

Glorious

GUIL

Sommer

Madrix

Finnhits

Zoom

DBX

Crown

Futurelight

JBL

Dimavery

Antari

JEM

Yamaha

Skytronic

Soundcraft

Nativeinstruments

RCF

Neutrik

Elation

Melhome

suihkulahde

Shure

Peavey

VOX

Marshall

Acer

Omnilux

Slappa

Laulavakoira

Duratruss

Alutruss

Aerial

Samson

Tatsia

Pokkari

Magnum

Martin

Panasonic

SONY

Halloween

Behringer

VUOKRAUS

Europalms

Ernie Ball

DECO

Focusrite

UVLOISTE

Kramer

POISTO

ENTTEC

DZN

ORTOFON

Maestro

SERATO

ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

NUMARK Mixtrack Quad DJ-kontrolleri 4-kanavainen kontrolleri varustettu interfacella + Serato DJ Intro softalla! Toimii .


Toimitus VAIN
7,90€
NUMARK Mixtrack Quad DJ-kontrolleri 4-ka, discoland.fi
NUMARK tno: 501758

Mixtrack Quad DJ-kontrolleri 4-kanavainen kontrolleri varustettu interfacella + Serato DJ Intro softalla! Toimii MAC sekä PC laitteissa. Interface eli sisäänrakennettu äänikortti laitteen mukana! 16kpl padeja ja erittäin kompakti koko.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 12.3 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

266.00

norm. 339.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot
Numark-logo

Mixtrack Quad Digital DJ Interface

Dj-soittolaite, jolla teet tietokoneestasi DJ-aseman
Numark Mixtrack Quad on nelikanavainen DJ-ohjain sisäänrakennetulla äänikortilla, sekä kattavalla mikseri- ja efektiosiolla. Ohjaimessa on 16 taustavalaistua monitoimipadia, joita voi käyttää loop:pien hallintaan, sämpläämiseen sekä Hot CUE-toimintoa varten. Uudet kosketusherkät hakupyörät on nyt myös taustavalaistu, ja entistä herkemmät soveltuen loistavasti kappaleiden miksaamiseen ja scrätsäämiseen. Mixtrack- Quad sisältää laadukkaan äänikortin, jolloin voit kytkeä kaiuttimet, sekä kuulokkeet suoraan ohjaimen ääniliitäntöihin. Mukana tulevalla Serato DJ Intro -ohjelmistolla pääset helposti ja nopeasti luomaan ammattitason DJ-miksauksia.

Ominaisuudet:
- 16 taustavalaistua monitoimipädiä
- Kaksi kosketusherkkää hakupyörää taustavalolla
- Täydellinen mikseriosio Crossfader-liu'ulla, EO:lla sekä kappaleiden lataustoiminnoilla
- Sisäänrakennettu äänikortti
- Pitch- ja Sync-toiminnot saumatonta ja helppoa miksaamista varten
- 4-kanavainen Serato DJ Intro -ohjelmisto mukana
- Toimii myös MIDI-ohjaimena muille DJ-ohjelmistoille
- USB-liitäntä Mac ja PC tietokoneille
- Kuulokeliitäntä, mikrofoniliitäntä sekä ulostulot PA-kaiuttimilleNäytä enemmän ->

Kuvat

NUMARK Mixtrack Quad DJ-kontrolleri 4-kanavainen kontrolleri varustettu interfacella + Serato DJ Intro softalla! Toimii MAC sekä PC laitteissa. Interface eli sisäänrakennettu äänikortti laitteen mukana! 16kpl padeja ja erittäin kompakti koko.
NUMARK Mixtrack Quad DJ-kontrolleri 4-kanavainen kontrolleri varustettu interfacella + Serato DJ Intro softalla! Toimii MAC sekä PC laitteissa. Interface eli sisäänrakennettu äänikortti laitteen mukana! 16kpl padeja ja erittäin kompakti koko.
NUMARK Mixtrack Quad DJ-kontrolleri 4-kanavainen kontrolleri varustettu interfacella + Serato DJ Intro softalla! Toimii MAC sekä PC laitteissa. Interface eli sisäänrakennettu äänikortti laitteen mukana! 16kpl padeja ja erittäin kompakti koko.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.