trussit.png
trussit & telineet & hissit (1163 kpl) -> osat & tarvikkeet trusseille & -> ikkeet trusseille & sekalaiset

EUROLITE Quicklock 50mm trusseille kartioliitin TPC-56.


Toimitus VAIN
7,90€
EUROLITE Quicklock 50mm trusseille karti, discoland.fi
EUROLITE tno: 215244

Quicklock 50mm trusseille kartioliitin TPC-56. Sopii trussijärjestelmiin Singlelock, Bilock, Trilock 6082, Quadlock 6082. Coupler cone silver. Coupler for Quicklock Truss.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.4 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

22.50

norm. 28.00€

Lisätiedot
TPC-56 Coupler cone silver
Coupler for Quicklock Truss


- With conical connector matching the Quicklock truss systems Singlelock, Bilock, Trilock 6082, Quadlock 6082
- For 50 mm tube
- Width 50 mm
- Color: silver


Technical specifications
Max. load WLL (4-fold): 500 kg
Max. load BGV C1 (8-fold): 250 kg
Max. load BGV C1 (10-fold): 200 kg
Max. load BGV C1 (12-fold): 150 kg
Dimensions (LxWxH): 120 x 50 x 130 mm
Weight: 0.7 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE Quicklock 50mm trusseille kartioliitin TPC-56. Sopii trussijärjestelmiin Singlelock, Bilock, Trilock 6082, Quadlock 6082. Coupler cone silver. Coupler for Quicklock Truss.
EUROLITE Quicklock 50mm trusseille kartioliitin TPC-56. Sopii trussijärjestelmiin Singlelock, Bilock, Trilock 6082, Quadlock 6082. Coupler cone silver. Coupler for Quicklock Truss.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.