Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2670 kpl) -> erikoisefektit ->

Sorry!
Tätä tuotetta saatavana rajoitetusti.
Kysy lisää myynnistä
Palaa etusivulle.
---
Limited availability. Please ask for further information here.
Back to main page.

BEAMZ C2-DIN Langaton kaukosäädin, remote, BEAMZ savu S1500, lumi sekä kuplakoneisiin:ICE 1800, SNOW1800 HUOM!!! Toim.


Toimitus VAIN
7,90€
BEAMZ C2-DIN Langaton kaukosäädin, rem, discoland.fi
BEAMZ tno: 265043

C2-DIN Langaton kaukosäädin, remote, BEAMZ savu S1500, lumi sekä kuplakoneisiin:ICE 1800, SNOW1800 HUOM!!! Toiminta taataan vain näiden BEAMZ-laitteiden kanssa. Kauko ohjain!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.9 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

14.50

norm. 19.10€

Lisätiedot


Wireless remote control unit with low voltage 5-pin C2-DIN socket for controlling BeamZ smoke and snow machines at a distance.

Optional: remote control for the following BeamZ devices with C2-DIN socket:

•S1500 Smoke Machine
•ICE1800 Ice Fog Machine
•SNOW1800 Snow Machine

Connector DIN 5-pin
Operating System 433MHzNäytä enemmän ->

Kuvat

BEAMZ C2-DIN Langaton kaukosäädin, remote, BEAMZ savu S1500, lumi sekä kuplakoneisiin:ICE 1800, SNOW1800 HUOM!!! Toiminta taataan vain näiden BEAMZ-laitteiden kanssa. Kauko ohjain!
BEAMZ C2-DIN Langaton kaukosäädin, remote, BEAMZ savu S1500, lumi sekä kuplakoneisiin:ICE 1800, SNOW1800 HUOM!!! Toiminta taataan vain näiden BEAMZ-laitteiden kanssa. Kauko ohjain!

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.