banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3091 kpl) -> äänirasiat & neulat -> neulat

RELOOP Stylus OM Black varaneula By Ortofon.


Toimitus VAIN
7,90€
RELOOP Stylus OM Black varaneula By Orto, discoland.fi
RELOOP tno: 265056

Stylus OM Black varaneula By Ortofon. Tarjoaa ylivoimaisen äänenlaadun ja erittäin vankan rakenteen, soveltuu myös raapimiseen. Made By ORTOFON!


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.3 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 6

Meidän hintamme!

22.00

norm. 25.00€

Lisätiedot


The OM stylus comes with superb sound characteristics and a very sturdy construction, that also lends itself to scratching....

Technical data
◾ Frequency range: 20 Hz - 18 kHz
◾ Output voltage (5 cm/s): 5 mV
◾ Tracking force range: 3 - 5 g
◾ Recommended tracking force: 4 g
◾ Weight: 0,005 kg
Features
◾ Headshell mounting
◾ Spherical stylus
◾ Low vinyl wearout
◾ Excellent sound characteristics
◾ Appropriate for scratching
◾ Sturdy construction


Näytä enemmän ->

Kuvat

RELOOP Stylus OM Black varaneula By Ortofon. Tarjoaa ylivoimaisen äänenlaadun ja erittäin vankan rakenteen, soveltuu myös raapimiseen. Made By ORTOFON!
RELOOP Stylus OM Black varaneula By Ortofon. Tarjoaa ylivoimaisen äänenlaadun ja erittäin vankan rakenteen, soveltuu myös raapimiseen. Made By ORTOFON!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.