banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3087 kpl) -> kotiteatteri -> kotisubwooferit

YAMAHA NSSW200 Aktiivisubwoofer 8" 130W Viimeistely matta.


Toimitus VAIN
0€
YAMAHA NSSW200 Aktiivisubwoofer 8
YAMAHA tno: 501860

NSSW200 Aktiivisubwoofer 8" 130W Viimeistely matta. QD-Bass ohjaus, magneettisuojattu, 28-200 Hz, YST II teknologia, 20 cm elementti, PDM-sarjaa, auto standby, linja sekä kaiutintaso liitäntä, musta.Musiikki ja elokuvat pääsevät oikeuksiinsa vain, jos basso toistuu syvältä ja selvästi.subbarissa käytetään erittäin pitkälle kehitettyjä tekniikoita, kuten Advanced YST- ja QD-Bass-menetelmiä, joiden avulla äänenpaineet ja yleinen äänenlaatu saadaan erinomaisiksi. 130W, mitat 290 x 350 x 30 mm ja paino 11.2kg.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.5 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

249.00

norm. 349.00€

Lisätiedot
NSSW200 Aktiivi subwoofer 130 W,QD-Bass ohjaus, magneettisuojattu, 28-200 Hz, YST II teknologia, 20 cm elementti, PDM-sarjaa, auto standby, linja sekä kaiutintaso liitäntä, musta.Musiikki ja elokuvat pääsevät oikeuksiinsa vain, jos basso toistuu syvältä ja selvästi.subbarissa käytetään erittäin pitkälle kehitettyjä tekniikoita, kuten Advanced YST- ja QD-Bass-menetelmiä, joiden avulla äänenpaineet ja yleinen äänenlaatu saadaan erinomaisiksi. 130W, mitat 290 x 350 x 30 mm ja paino 11.2kg.<
br />
Tuotteen tyyppi Subwoofer - langallinen
Leveys 29 cm
Syvyys 35.1 cm
Korkeus 30.6 cm
Paino 11.2 kg
Kotelon väri Musta

Kaiutinjärjestelmä

Kaiuttimen tyyppi Aktiivinen
Nimellinen lähtöteho 130 watt
Vastekaistanleveys 28 - 200 Hz
Tulostusominaisuudet Twisted Flare Port
Magneettisuoja Kyllä
Äänenvahvistin Integroitu
Säätimet Alibassokaiuttimen äänenvoimakkuuden säätö, käynnistys/sammutus, bassokaiuttimen vaiheistus
Lisäominaisuudet Automaattinen virrankytkentä/katkaisu, Advanced Yamaha Active Servo Technology II (Advanced YST II)
Kaiutinjärjestelmän tiedot
Sisältää kaiuttimet Subwoofer - 130 watt - 28 - 200 Hz - langallinen
Ajurin tiedot Subwoofer : 1 x bassokaiuttimen ajuri - 8"
Yhteydet Liitintyyppi Äänilinjatulo ( RCA phono x 2 )
Bassokaiuttimen tulo ( RCA phono )
Virransyöttö


Näytä enemmän ->

Kuvat

YAMAHA NSSW200 Aktiivisubwoofer 8
YAMAHA NSSW200 Aktiivisubwoofer 8
YAMAHA NSSW200 Aktiivisubwoofer 8

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.