ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

BEAMZ Beamz LCB-24IP LED Color Unit 8x3W Tri DMX.


Toimitus VAIN
7,90€
BEAMZ Beamz LCB-24IP LED Color Unit 8x3W, discoland.fi
BEAMZ tno: 590442

Beamz LCB-24IP LED Color Unit 8x3W Tri DMX. Tässä 3-16 kanavaisessa DMX LED tangossa on 8 värillistä LEDiä (Tri Color) ja se on suunniteltu moniin käyttötarkoituksiin. Tässä laitteessa on mahdollisuus staattisiin väreihin, stroboon, himmentimeen ja värien sekoitukseen. Useita eri käyttömoodeja sekä säädettävä nopeus. soveltuu ulkokäyttöön IP65. Mitat 520 x 112 x 84mm sekä paino 3.7kg.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10.1 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

219.00

norm. 289.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Beamz-logoTässä 3-16 kanavaisessa DMX LED tangossa on 8 värillistä LEDiä (Tri Color) ja se on suunniteltu moniin käyttötarkoituksiin. Tässä laitteessa on mahdollisuus staattisiin väreihin, stroboon, himmentimeen ja värien sekoitukseen. Useita eri käyttömoodeja sekä säädettävä nopeus. Tällä laitteella voi luoda välkkyvän ja värikkään valoshown.
LED-tankoa voit käyttää monissa eri käyttötarkoituksissa, kuten tunnelman luomisessa, stageilla, discossa, kotona sekä julkisissa tiloissa. Teholuokkia on tuotteissa nykyään useita! Laitteessa on sisäänrakennettu mikrofoni, joka tunnistaa musiikin.

FLAT malli soveltuu myös mataliin tiloihin!

- Tri-Color Ledit 8 x 3W!
- IP65
- Sisäänrakennettu mikrofoni herkkyyden säädöllä
- DMX-ohjaus 3-7-10-16 kanavaa
- Värien vaihtumien säädettävissä
- Pitkä ledien kestoikä 30 000 tuntia
- Ei lämpöä


This 3 to 16-channel DMX LED bar has 8 TRI-coloured 3 W LEDs (RGB)The colorunit features 8x 3W Tri-color LEDs. This device is able to operate, both in and outdoor, in two extra different operating modes such as standalone and master/slave mode. Comes with strobing, chasing, dimming and fading modes and has 20 built-in programs. Units can be simply coupled by using a mounting kit (153.557) to create a panel.

Tri-color LED unit
4 Sections controlable
Waterproof (IP65)
3-7-10-12 or 16 DMX channels
Operating modes: Standalone, master/slave and DMX
Built-in microphone and sound sensitivity knob
Dimmer (0-100%), fade, chase and color strobe effect
DMX digital display & panel for settings
Linkable units

Technical specifications

No. of LEDs 8x 3W Tricolor
DMX channels 3, 7, 10, 12 or 16
DMX connection 3-pin XLR
IP Rating IP65
Power supply 100-240Vac / 50Hz
Consumption 30W
Dimensions 520 x 112 x 84mm (LxWxH)
Weight 3.7kg.


Näytä enemmän ->

Kuvat

BEAMZ Beamz LCB-24IP LED Color Unit 8x3W Tri DMX. Tässä 3-16 kanavaisessa DMX LED tangossa on 8 värillistä LEDiä (Tri Color) ja se on suunniteltu moniin käyttötarkoituksiin. Tässä laitteessa on mahdollisuus staattisiin väreihin, stroboon, himmentimeen ja värien sekoitukseen. Useita eri käyttömoodeja sekä säädettävä nopeus. soveltuu ulkokäyttöön IP65. Mitat 520 x 112 x 84mm sekä paino 3.7kg.
BEAMZ Beamz LCB-24IP LED Color Unit 8x3W Tri DMX. Tässä 3-16 kanavaisessa DMX LED tangossa on 8 värillistä LEDiä (Tri Color) ja se on suunniteltu moniin käyttötarkoituksiin. Tässä laitteessa on mahdollisuus staattisiin väreihin, stroboon, himmentimeen ja värien sekoitukseen. Useita eri käyttömoodeja sekä säädettävä nopeus. soveltuu ulkokäyttöön IP65. Mitat 520 x 112 x 84mm sekä paino 3.7kg.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.