ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

TCELECTRONIC PolyTune 2 Mini, Polyfoninen viritysmittari! Ennen virittäminen oli välttämätön riesa, vaiva joka piti.


Toimitus VAIN
7,90€
TCELECTRONIC PolyTune 2 Mini, Polyfonine, discoland.fi
TCELECTRONIC tno: 250531

PolyTune 2 Mini, Polyfoninen viritysmittari! Ennen virittäminen oli välttämätön riesa, vaiva joka piti nähdä kitaran säätämiseksi ennen kuin pääsi soittamaan. Se oli ennen. Nyt viritys on lopultakin päässyt 21. vuosisadalle, kiitos TC Electronicin pienen ihmeen, efektipolkimen kokoisen PolyTuneTM:n, joka ei ole kuin muut viritysmittarit. Tulevaisuuden kitaristit tulevat ihmettelemään, kuinka ennen jaksoimmekaan säätää kieli kerrallaan.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 5 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

83.00

norm. 95.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


TC Electronic PolyTune Mini

PolyTune 2 Mini - polyfoninen viritin nyt entistä kompaktimmassa koossa, ominaisuuksista tinkimättä!Mini-versio huippusuositusta virittimestä! Polytune 2:lla virittäminen on sekä yksinkertaista, että helppoa! Alkuperäinen PolyTune heitti pedaalivirittimien maailman ylösalaisin ja PolyTune Mini teki sen uudestaan muutamaa vuotta myöhemmin. Nyt PolyTune 2 tähtää samoihin sfääreihin! Uusi verkkokalvot käräytt
vä ledinäyttö, mielettömän tarkka kromaattinen stroboviritin (kuka väitti, että intonaation säätämiseen vaaditaan neulamittari?) ja uusi MonoPoly-moodi varmistavat PolyTune 2:n paikan jokaisen itseään kunnioittavan kitaristin pedaalilaudassa. MonoPoly-ominaisuus tunnistaa heti soitetaanko kerralla yhtä vai useampaa kieltä ja toimii sen mukaan. Viritin vaihtaa automaattisesti kromaattiselle puolelle vain yhtä kieltä soitettaessa. Kromaattisen virittimen "neula" myös hidastuu PolyTune 2:ssa sen mukaan mitä lähemmäksi viritettävää nuottia päästään. Tämä tekee virittämisestä huomattavasti entistä tarkempaa. Tarkkuudesta ei kuitenkaan päästä edes puhumaan ennen laitteen strobovirittimen kokeilua. Usko tai älä, mutta ensimmäistä kertaa pedaalimallinen elektroninen viritin on tarpeeksi tarkka vaikka hienovireen säätämiseen! • Todella pieni kotelointi säästää tilaa pedaalilaudassa• PolyTune – näyttää kaikkien kielten vireen samaan aikaan!• Uusi kromaattinen stroboviritin on erityisen tarkka• Uusi kirkkaampi ledinäyttö aistii ambientin valon ja säätää kirkkautta tilanteen mukaan• True bypass• Silent tuning ominaisuus katkaisee signaalin virityksen ajaksi• Drop-D ja capo-viritykset


Näytä enemmän ->

Kuvat

TCELECTRONIC PolyTune 2 Mini, Polyfoninen viritysmittari! Ennen virittäminen oli välttämätön riesa, vaiva joka piti nähdä kitaran säätämiseksi ennen kuin pääsi soittamaan. Se oli ennen. Nyt viritys on lopultakin päässyt 21. vuosisadalle, kiitos TC Electronicin pienen ihmeen, efektipolkimen kokoisen PolyTuneTM:n, joka ei ole kuin muut viritysmittarit. Tulevaisuuden kitaristit tulevat ihmettelemään, kuinka ennen jaksoimmekaan säätää kieli kerrallaan.
TCELECTRONIC PolyTune 2 Mini, Polyfoninen viritysmittari! Ennen virittäminen oli välttämätön riesa, vaiva joka piti nähdä kitaran säätämiseksi ennen kuin pääsi soittamaan. Se oli ennen. Nyt viritys on lopultakin päässyt 21. vuosisadalle, kiitos TC Electronicin pienen ihmeen, efektipolkimen kokoisen PolyTuneTM:n, joka ei ole kuin muut viritysmittarit. Tulevaisuuden kitaristit tulevat ihmettelemään, kuinka ennen jaksoimmekaan säätää kieli kerrallaan.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.