banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3087 kpl) -> mikrofonit -> headset mikrofonit

AKG C111LP Ultrakevyt pääpantamikrofoni ihon värinen.


Toimitus VAIN
7,90€
AKG C111LP Ultrakevyt pääpantamikrofon, discoland.fi
AKG tno: 501896

C111LP Ultrakevyt pääpantamikrofoni ihon värinen. Erittäin kevyt vain 7g.- Ultra kevyt rakenne takaa mukavuuden. Pehmeä ja joustava puomi suunniteltu yksilöllistä säätöä ja helppokäyttöisyyttä varten Sopii kaikkien AKG:n sekä muiden mini XLR taskulähettimien kanssa


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 5.8 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

97.00

norm. 159.00€

Lisätiedot


C111 Ultrakevyt pääpantamikrofoni ihon värinen. Erittäin kevyt vain 7g.

Application

Ultra kevyt rakenne takaa mukavuuden
- Pehmeä ja joustava puomi suunniteltu yksilöllistä säätöä ja helppokäyttöisyyttä varten
- Sopii kaikkien AKG:n taskulähettimien kanssa
Features

The C111LP is a stainless steel & lightweight ear hook microphone ideal for presentations and theater applications. Its ultra light construction and design ensures robustness and reliability, while allowing perfect adjustment and fit to any speaker or performer. The inconspicuous and skin colored boom won’t distract from what matters most, the performance.
Weighing an amazingly light 7g, the C111LP is comfortable to wear during even the longest performances. Delivered with a carrying pouch, windscreen and cable clip, it is suitable for all AKG pocket transmitters.
The C 544 L is a condenser microphone and therefore needs a power supply.

Specifications

Model C111 LP
Part Number 6500H00030
Product Type Ear Hook Microphone
Connector 3 pin mini XLR
Frequency Response 60‐15.000 Hz
Polar Pattern Omnidirectional
Sensitivity at 1 KHz ‐64 +/‐ 3dB
Impedance 1,8 kohms
Included Accessories Carrying Bag, Windscreen, Cable Clip
Näytä enemmän ->

Kuvat

AKG C111LP Ultrakevyt pääpantamikrofoni ihon värinen. Erittäin kevyt vain 7g.- Ultra kevyt rakenne takaa mukavuuden. Pehmeä ja joustava puomi suunniteltu yksilöllistä säätöä ja helppokäyttöisyyttä varten Sopii kaikkien AKG:n sekä muiden mini XLR taskulähettimien kanssa
AKG C111LP Ultrakevyt pääpantamikrofoni ihon värinen. Erittäin kevyt vain 7g.- Ultra kevyt rakenne takaa mukavuuden. Pehmeä ja joustava puomi suunniteltu yksilöllistä säätöä ja helppokäyttöisyyttä varten Sopii kaikkien AKG:n sekä muiden mini XLR taskulähettimien kanssa

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.