ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> LED
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EUROLITE LED PMC-25x 10W COB TLC RGB LED 25°.


Toimitus VAIN
9,90€
EUROLITE LED PMC-25x 10W COB TLC RGB LED, discoland.fi
EUROLITE tno:

LED PMC-25x 10W COB TLC RGB LED 25°. COB Matrix valoefekti/audience blinderi. LED-toimintonäyttö ja ohjauspaneli laitteen takana, staattiset värit, RGB-värisekoitus, jokainen LED säädettävissä erikseen, automaattinen värien vaihto, sisäänrakennetut ohjelmat, himmenin ja stronbe säädettävissä DMX:n kautta, ääniohjaus, DMX-ohjaus tai stand-alone, master/slave. UUTUUS!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 31.9 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

990.00

norm. 1200.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Eurolite-logo

LED PMC-25x10W COB RGB 25°
COB Matrix Lighting Effect


Features

• Operable in stand-alone mode via control panel with LCD screen or in DMX mode via any commercial DMX controller (occupies max. 79 channels)
• Supports RDM (Remote Device Management)
• Equipped with 25 x 10 W COB TCLs in the colors red, green and blue
• Each LED can be controlled individually
• Functions: Static colors, RGB color blend, automatic color change, internal programs, dimmer and strobe settings via DMX, Master/Slave
• Dimmer speed (step response) controllable
• Adjustable white balance
• Various patterns via DMX allow for one-of-a-kind plays of light
• Sound-control via built-in microphone; sensitivity adjustable via control panel
• Comfortable addressing and setting via control panel with LC display and four operating buttons
• Locking possibility at the mounting bracket
• Feed-through output allows to power up to 8 devices
• Switch-mode power supply for operation between 100 and 240 Volts
• Power connection via Neutrik PowerCon jack and included power cable with safety plug


Technical specifications

Power supply: 100-240 V AC, 50/60 Hz ~
Power consumption: 290 W

DMX control channels: 3/4/5/75/78/79
DMX512 connection: 5-pin and 3-pin XLR
Flash-rate: 18 Hz
Sound-control: via built-in microphone

Number of LEDs: 25
LED type: 10 W COB TCL
Beam angle: 25°

Dimensions (WxDxH): 431 x 178,8 x 448 mm
Weight: 11 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE LED PMC-25x 10W COB TLC RGB LED 25°. COB Matrix valoefekti/audience blinderi. LED-toimintonäyttö ja ohjauspaneli laitteen takana, staattiset värit, RGB-värisekoitus, jokainen LED säädettävissä erikseen, automaattinen värien vaihto, sisäänrakennetut ohjelmat, himmenin ja stronbe säädettävissä DMX:n kautta, ääniohjaus, DMX-ohjaus tai stand-alone, master/slave. UUTUUS!
EUROLITE LED PMC-25x 10W COB TLC RGB LED 25°. COB Matrix valoefekti/audience blinderi. LED-toimintonäyttö ja ohjauspaneli laitteen takana, staattiset värit, RGB-värisekoitus, jokainen LED säädettävissä erikseen, automaattinen värien vaihto, sisäänrakennetut ohjelmat, himmenin ja stronbe säädettävissä DMX:n kautta, ääniohjaus, DMX-ohjaus tai stand-alone, master/slave. UUTUUS!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.