banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3091 kpl) -> kaiuttimet -> t äänentoistojärjestelmät

BUNDLE TARJOUS-> PAKETTI Äänipaketti SMWBA15 SUB+ 2x10" yläpää Aktiivisubwoofer sekä 2x SPJ-1000D 2-tie passiivika.


Toimitus VAIN
9,90€
BUNDLE TARJOUS-> PAKETTI Äänipaketti S, discoland.fi
BUNDLE TARJOUS-> PAKETTI tno: 265130

Äänipaketti SMWBA15 SUB+ 2x10" yläpää Aktiivisubwoofer sekä 2x SPJ-1000D 2-tie passiivikaiutin 10" sekä 2x Speakon kaiutinkaapeli. Valmis setti keikalle tai kotibileisiin! 300W aktiivi-subwoofer jossa integroituna 2x 150W lähdöt joihin voit kytkeä vapaasti haluamasi kaltaiset satelliittikaiuttimet. Tämä subwoofer on vahvaa suunnittelua, kompakti ja tuottaa erinomaisen, maata jyräyttävän, korkealaatuisen basson. sis. laadukkaat kaiutinkaapelit.


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 12.9 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki

Meidän hintamme!

399.00

norm. 499.00€

Lisätiedot


Skytec-logo

SUBWOOFER: SMWBA15 PA 15" 150/300W+2x 150W Aktiivisubwoofer

300W aktiivi-subwoofer jossa integroituna 2x 150W lähdöt joihin voit kytkeä vapaasti haluamasi kaltaiset satelliittikaiuttimet.
Tämä subwoofer on vahvaa suunnittelua, kompakti ja tuottaa erinomaisen, maata jyräyttävän, korkealaatuisen basson.
Soveltuu liikkuvalle DJ:lle, keski/suurille baareille, kaikenlaisiin bileisiin, kotiin jne...


YLÄPÄÄ-KAIUTTIMET: SPJ-1000D 2-tie passiivikaiutin 10"

- RMS 150W
- Program 300W
- max. SPL 119dB
- 8ohms


JOHDOT

2x Speakon kaiutinkaapeli


Näytä enemmän ->

Kuvat

BUNDLE TARJOUS-> PAKETTI Äänipaketti SMWBA15 SUB+ 2x10
BUNDLE TARJOUS-> PAKETTI Äänipaketti SMWBA15 SUB+ 2x10

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.