banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3082 kpl) -> kaiuttimet -> aktiivimonitorit

RCF AYRA Four musta aktiivikaiutin Pari 4" 2kpl 35+20W /kaiutin.


Toimitus VAIN
0€
RCF AYRA Four musta aktiivikaiutin Pari , discoland.fi
RCF tno: 501939

AYRA Four musta aktiivikaiutin Pari 4" 2kpl 35+20W /kaiutin. Active Studio Monitor. Erittäin laadukas monitori kaiutin studio, tietokone sekä musiikin kuuntelu käyttöön. Toimii myös loistavasti DJ monitorina. AYRA aktiivimonitorit ovat kohtuuhintaisia ja monikäyttöisiä aktiivisia 2-tie kaiuttimia. Valikoiman täydentää 10" aktiivinen subbanen (tilaa erikseen). RCA, 6,3 mm jakki ja XLR -tuloliitännät, monipuoliset suojaukset, tason säätö. Tervetullut uutuus markkinoille. Tämä kaiutin yllätti meidätkin positiivisesti, erittäin hyvä äänenlaatu tähän rahaan.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.3 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

289.00

norm. 369.00€

Lisätiedot
AYRA Four aktiivikaiutinpari 2kpl 4" 35+20W /kaiutin. Active Studio Monitor.

AYRA aktiivimonitorit ovat kohtuuhintaisia ja monikäyttöisiä aktiivisia 2-tie kaiuttimia. Valikoiman täydentää 10" aktiivinen subbanen (tilaa erikseen). RCA, 6,3 mm jakki ja XLR -tuloliitännät, monipuoliset suojaukset, tason säätö. Tervetullut uutuus markkinoille. Tämä kaiutin yllätti meidätkin positiivisesti, erittäin hyvä äänenlaatu tähän raha
an. Huom ! Kappale hinta !

• kotistudion tarkkailu
• studion tarkkailu
• henkilökohtainen monitorointi
• DJ monitorointi
• multimedia
• AV-asennukset

Technical specifications

•taajuusvaste: 60 Hz - 20 kHz
•maksimi SPL: 104 dB
•suuntaavuus: 110 x 70 astetta
•elementit 4" + 1.25" tweeter
•tehot: 35 W + 20W
•mitat: (145 x 225 x 203) mm
•paino 4,4 kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

RCF AYRA Four musta aktiivikaiutin Pari 4
RCF AYRA Four musta aktiivikaiutin Pari 4
RCF AYRA Four musta aktiivikaiutin Pari 4
RCF AYRA Four musta aktiivikaiutin Pari 4

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.