banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3041 kpl) -> julkisten tilojen äänentoist -> kaiuttimet sisäkäyttöön

POWERDYNAMICS CSPT8 Kattokaiutin 100V tai 8Ohm 8" 120W.


Toimitus VAIN
7,90€
POWERDYNAMICS CSPT8 Kattokaiutin 100V ta, discoland.fi
POWERDYNAMICS tno: 265150

CSPT8 Kattokaiutin 100V tai 8Ohm 8" 120W. Tämä Easy-Fit asennuskaiutin sopii asennukseen melkein mihin tahansa materiaaliin ja paikaksi sopivat ravintolat, baarit, näyttelytilat jne.. Bassokartio on tehty polyprolyleenistä ja ylä-ääni elementti on "silk dome" tyyppiä. Asennussyvyys 85mm, asennusaukon halkaisija 218mm

Osta enemmän ja säästä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 3 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

49.90

norm. 63.00€

Lisätiedot


CSPT8 Ceiling Speaker 100V / 8 Ohm 8" 120W

This built-in Easy-Fit ceilingspeaker is suitable for installation in almost any material and placing in areas like restaurants, bars, showrooms etc. The woofer cone is made of polypropylene and the tweeter is a silk dome version.
Features

- Superior Sound Quality
- 2-Way coaxial speakers
- 1" Silk Dome Tweeter
- 8" Woofer with polypropylene cone
- 100V and 8 Ohm operation
- Supplied per piece

Technical specifications


Power max. 120W
Power rms 45W
Tappings 30W/16W/8W/4W
Frequency response 30Hz - 20kHz
Impedance 8 Ohm
Woofer 8" Polypropylene
Tweeter 1" Silk dome in swivel mount
SPL @ 1W/1m 89dB
SPL max 110dB
Mounting diameter 218mm
Mounting depth 85mm
Dimensions 260ø x 95mm
Weight 1.9kgNäytä enemmän ->

Kuvat

POWERDYNAMICS CSPT8 Kattokaiutin 100V tai 8Ohm 8
POWERDYNAMICS CSPT8 Kattokaiutin 100V tai 8Ohm 8
POWERDYNAMICS CSPT8 Kattokaiutin 100V tai 8Ohm 8
POWERDYNAMICS CSPT8 Kattokaiutin 100V tai 8Ohm 8

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.