ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

BEHRINGER Xenyx QX1622USB PA mikseri, jossa 4 huippuluokan XENYX-mikkietuastetta fantomilla.


Toimitus VAIN
7,90€
BEHRINGER Xenyx QX1622USB PA mikseri, jo, discoland.fi
BEHRINGER tno: 501942

Xenyx QX1622USB PA mikseri, jossa 4 huippuluokan XENYX-mikkietuastetta fantomilla. Laadukkat kompressorit one-knob toiminnolla. Ultralaadukas KLARK TEKNIK -efektiprosessori,jossa LCD-näyttö,kaksi parameteria, taptoiminto sekä muistipaikat. Sisään rakennettu stereo USB audio interface. Ilmainen äänitys/ editointisofta ja 150 plugaria(lataus: www.behringer.com) 3-alueinen"British" EQ. Monokanavissa insertit sekä 2 aux-lähtöä per kanava (1 pre/post, 1 post sisäiselle efektille tai efektilähdölle). Kanavissa Clip LED, mute, main- ja subryhmäohjaus, solo ja PFL. 2 sub-ryhmää omilla lähdöillään. 2 monitoimista stereo-aux-paluuta.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

279.00

norm. 322.00‚ā¨

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot
Xenyx QX1622USB

‚ÄĘ 4 huippuluokan XENYX-mikkietuastetta fantomilla
‚ÄĘ Laadukkat kompressorit one-knob toiminnolla
‚ÄĘ Ultralaadukas KLARK TEKNIK -efektiprosessori,jossa LCD-n√§ytt√∂,kaksi parameteria, taptoiminto sek√§ muistipaikat
(lataus: www.behringer.com)
‚ÄĘ 3-alueinen"British" EQ
‚ÄĘ Monokanavissa insertit
‚ÄĘ 2 aux-l√§ht√∂√§ per kanava (1 pre/post, 1 post sis√§iselle efektille
tai efektilähdölle)
‚ÄĘ Kanavissa Clip LED, mute, main- ja subryhm√§ohjaus, solo ja PFL
‚ÄĘ 2 sub-ryhm√§√§ omilla l√§hd√∂ill√§√§n
‚ÄĘ 2 monitoimista stereo-aux-paluuta
‚ÄĘ Main-l√§hd√∂t: ¬ľ" plugiliittimet tai kullatut XLR-liittimet
‚ÄĘ Control room-, kuuloke- ja 2 track -l√§hd√∂t
‚ÄĘ Pehme√§liikkeiset 60 mm liu‚Äôut
‚ÄĘ Sis√§inen ‚ÄĚPlanet Earth‚ÄĚ virtal√§hde 100/240V-valinnalla
‚ÄĘ Tukeva rakenne ja ensiluokkaiset komponentit


Näytä enemmän ->

Kuvat

BEHRINGER Xenyx QX1622USB PA mikseri, jossa 4 huippuluokan XENYX-mikkietuastetta fantomilla. Laadukkat kompressorit one-knob toiminnolla. Ultralaadukas KLARK TEKNIK -efektiprosessori,jossa LCD-näyttö,kaksi parameteria, taptoiminto sekä muistipaikat. Sisään rakennettu stereo USB audio interface. Ilmainen äänitys/ editointisofta ja 150 plugaria(lataus: www.behringer.com)
3-alueinen
BEHRINGER Xenyx QX1622USB PA mikseri, jossa 4 huippuluokan XENYX-mikkietuastetta fantomilla. Laadukkat kompressorit one-knob toiminnolla. Ultralaadukas KLARK TEKNIK -efektiprosessori,jossa LCD-näyttö,kaksi parameteria, taptoiminto sekä muistipaikat. Sisään rakennettu stereo USB audio interface. Ilmainen äänitys/ editointisofta ja 150 plugaria(lataus: www.behringer.com)
3-alueinen

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.