laser.png
tarvikkeet (2343 kpl) -> kuljetuslaatikot & räkit -> vahvistinräkit

POWERDYNAMICS 19" Räkkilaatikko 16U syvyys 52cm asennus ja kallistus mikserille.


Toimitus VAIN
14,90€
POWERDYNAMICS 19
POWERDYNAMICS tno: 265163

19" Räkkilaatikko 16U syvyys 52cm asennus ja kallistus mikserille. Räkkilaatikko 19" laitteille. Vankka rakenne 9mm laminaatista, alumiiniprofiili kaikissa reunoissa, teräsvahvistetut kulmat, reunoissa upotetut kantokahvat ja perhoslukot etu ja takakannessa. Sisämitat: 680 x 750 x 530mm


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

238.00

norm. 290.00€

Lisätiedot
19" equipment flightcase - 16U

Equipment racks for 19" units. The built-in equiments can remain interconnected during transport. The sturdy construction gives excellent protection.

Features

- Aluminium profiles all around
- Heavy duty recessed steel handles on the larger racks
- Reinforcement plates behind all rivets
- Strong construction with 9mm vinyl laminated multiplex
- Removable front and rear panel via butterfly catches

Technical specifications

Dimensions:Internal 520 x 720 x 505mm
Cutout:Section 1 16U
Material thickness 9mm
Dimensions 680 x 750 x 530mm


Näytä enemmän ->

Kuvat

POWERDYNAMICS 19
POWERDYNAMICS 19

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.