laser.png
tarvikkeet (2317 kpl) -> kuljetuslaatikot & räkit -> miksereille

POWERDYNAMICS 19" Räkkilaatikko 2U+8U - Combo-räkkilaatikko-case 19" laitteille.


Toimitus VAIN
14,90€
POWERDYNAMICS 19
POWERDYNAMICS tno: 265166

19" Räkkilaatikko 2U+8U - Combo-räkkilaatikko-case 19" laitteille. Vankka rakenne 5mm laminaatista, alumiiniprofiili kaikissa reunoissa, teräsvahvistetut kulmat, reunoissa upotetut kantokahvat ja perhoslukot etu ja takakannessa, saranoitu aukko takapaneelissa johtoja varten. Sisämitat: 485 x 415mm Paino 10kg


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 8.2 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

137.00

norm. 191.00€

Lisätiedot


19" Combo Flightcase 2U + 8U

Professional quality flightcase designed to protect your valuable equipment during transport.

Features

- Removable top and front panel
- Hinged rear panel with round opening for the mains lead
- Made from playwood and fitted with protective aluminium edges
- 2U blinding plate to be put on top of the amplifier

Technical specifications

Dimensions:Internal 485 x 415mm
Cutout:Section 1 2U
Cutout:Section 2 8U
Material thickness 5mm
Dimensions 532 x 523 x 325mm
Weight 10kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

POWERDYNAMICS 19
POWERDYNAMICS 19

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.