laser.png
tarvikkeet (2330 kpl) -> kuljetuslaatikot & räkit -> miksereille

POWERDYNAMICS 19" Räkkilaatikko 12U-19" laitteille sekä mikserile.


Toimitus VAIN
14,90€
POWERDYNAMICS 19
POWERDYNAMICS tno: 265169

19" Räkkilaatikko 12U-19" laitteille sekä mikserile. Vankka rakenne 9mm vanerista, päällä kallistettava mikseriräkki, alumiiniprofiili kaikissa reunoissa, teräsvahvistetut kulmat, reunoissa upotetut kantokahvat ja perhoslukot etu ja takakannessa. Sisämitat: 465 x 520mm Paino 28kg


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

309.00

norm. 400.00€

Lisätiedot


12U 19" rack case with wheels

12U De luxe mobile equipment rack with facility (8U) to mount a 19" mixer on top of the unit.

Features

- Available in 16U(HE) version for 19" equipment
- 8U space on the top for a mixer+1U Blending plate
- Top panel fitted with hinges for inclined positioning of the mixer
- Front and top lid completely removable
- Aluminium rack rails
- Robust rack case
- Fitted with large 85mm wheels for easy transport

Technical specifications

Cutout:Section 1 8U x 19 " (Mixer)
Cutout:Section 2 12U x 19" (Sound Equipments)
Material thickness 9mm
Dimensions 655 x 540 x 600mm
Weight 28kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

POWERDYNAMICS 19
POWERDYNAMICS 19
POWERDYNAMICS 19
POWERDYNAMICS 19

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.