banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2372 kpl) -> kuljetuslaatikot & räkit -> combot

POWERDYNAMICS 19" Räkkilaatikko 7U+3U- DJ-case laitteille.


Toimitus VAIN
9,90€
POWERDYNAMICS 19
POWERDYNAMICS tno: 265172

19" Räkkilaatikko 7U+3U- DJ-case laitteille. Vankka rakenne 5mm vesivanerista, alumiiniprofiili kaikissa reunoissa, teräsvahvistetut kulmat, reunoissa upotetut kantokahvat ja perhoslukot etu ja takakannessa, saranoitu aukko takapaneelissa johtoja varten. Sisämitat: 485 x 415mm Paino 10kg


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 7.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

129.00

norm. 188.00€

Lisätiedot
DJ Flight Case 7U -3U

This DJ flightcase is made from vinyl laminated multiplex and fitted with heavy-duty handles and protection corners.

Features

- Including mounting hardware
- Butterfly locks
- Metal corners and profiles
- Heavy-duty version
- Removable cover
- 7U (mixer) and 3U (CD) sections

Technical specifications

Cutout:Section 1 3U
Cutout:Section 2 7U
Material thickness 9mm
Dimensions 550 x 460 x 270mm
Weight 8kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

POWERDYNAMICS 19
POWERDYNAMICS 19

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.