banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2363 kpl) -> kuljetuslaatikot & räkit -> tarvikkeet

POWERDYNAMICS PD-FF2 20mm jäykkä pehmustemuovi 30x50cm 5kpl setti.


Toimitus VAIN
7,90€
POWERDYNAMICS PD-FF2 20mm jäykkä pehmu, discoland.fi
POWERDYNAMICS tno: 265199

PD-FF2 20mm jäykkä pehmustemuovi 30x50cm 5kpl setti. Hyvä esim. räkkilaatikoiden vuoraukseen.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.3 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

22.00

norm. 25.00€

Lisätiedot


PD-FF2 20mm Hardfoam 30x50cm 5pcs

Five pieces of 20mm hard foam plates of 30 x 50cm, suitable for the protection of valuable products in a flightcase. The foamplates could be customized to the product for storage.Näytä enemmän ->

Kuvat

POWERDYNAMICS PD-FF2 20mm jäykkä pehmustemuovi 30x50cm 5kpl setti. Hyvä esim. räkkilaatikoiden vuoraukseen.
POWERDYNAMICS PD-FF2 20mm jäykkä pehmustemuovi 30x50cm 5kpl setti. Hyvä esim. räkkilaatikoiden vuoraukseen.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.