ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

RCF L-PAD 6 - 6 kanavainen mikseri.


Toimitus VAIN
7,90€
RCF L-PAD 6 - 6 kanavainen mikseri. Kaks, discoland.fi
RCF tno: 265206

L-PAD 6 - 6 kanavainen mikseri. Kaksi "Transparent Sound"-etu-asteella varustettu mikrofoni-sisääntuloa, kaksi stereo-linja sisääntuloa ja 2-Track in/out tekevät L-PAD 6:sta ideaalin työkalun yhden miehen bändeille, puhujille, taustamusiikille tai bileisiin. Kiitos Italialaisen Designin L-PAD 6 on erittäin helppo napata mukaan, kuljettaa ja käsitellä. L-PAD 6 on mahdollista asentaa mikkistandiin asiaan tarkoitetulla lisälaitteella. Mitat P=275mm, L=195mm, K=75mm Paino 1,3kg


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 7.1 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

119.00

norm. 149.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


RCF-logoL-PAD 6 - 6 channel mixing console

With two transparent sound mic inputs, two stereo line inputs and the 2tk in/ out, L-PAD 6 is the ideal tool for one man bands, speech, background music diffusion and parties. Thanks to the accurate Italian design L-PAD 6 is easy to grab, transport and handle. It is possible to install L-PAD 6 on a mic stand with the
dedicated accessories.

Features

- 2 mono INPUT + 2 stereo INPUT
- 1 AUX send
- 3band/2band EQ
- External PSU 18V~ 1000mA
- Dimensions: L=275mm, W=195mm, H=75mm
- Weight: 1,300 kg
Näytä enemmän ->

Kuvat

RCF L-PAD 6 - 6 kanavainen mikseri. Kaksi
RCF L-PAD 6 - 6 kanavainen mikseri. Kaksi
RCF L-PAD 6 - 6 kanavainen mikseri. Kaksi

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.