ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

RCF L-PAD 8C - 8-kanavainen mikseri kompressoreilla.


Toimitus VAIN
7,90€
RCF L-PAD 8C - 8-kanavainen mikseri komp, discoland.fi
RCF tno: 265208

L-PAD 8C - 8-kanavainen mikseri kompressoreilla. Neljä "Transparent Sound"-etu-asteella varustettu mikrofoni-sisääntuloa, kolme stereo-linja sisääntuloa ja 2-Track in/out tekevät L-PAD 8C:sta ideaalin työkalun yhden miehen bändeille, puhujille, taustamusiikille tai bileisiin. Monikäyttöinen "L-PAD SLOT" antaa mahdollisuuden kytkeä laitteeseen lisäosaksi MP3-soittimen, MP3-soitin/nauhurin tai Bluetooth-yhteyskortin. Kiitos Italialaisen Designin L-PAD 8C on erittäin helppo napata mukaan, kuljettaa ja käsitellä. L-PAD 8C on mahdollista asentaa mikkistandiin asiaan tarkoitetulla lisälaitteella. Mitat P=384mm, L=250mm, K=80mm Paino 2,3kg


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

179.00

norm. 219.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


RCF-logoL-PAD 8C – 8 Channel mixing console

With four transparent sound mic inputs, three stereo line inputs and the 2tk in/ out, L-PAD8C is the ideal tool for duo/trio gigs, speech, background music diffusion and parties. Two single-control compressors on mic channels help to handle even the more dynamic complex signals. The super versatile L-PAD slot perm
its the optional cards L-PAD MP3 PLAYER, PLAYER/RECORDER or BLUETOOTH CONNECTION cards to be inserted for even more flexible use. Thanks to the accurate Italian design L-PAD 8C is easy to grab, transport and handle in all situations. It is possible to install L-PAD 8C on a mic stand thanks to the dedicated optional accessory or in a rack using the dedicated optional rack ears.

Features

- 4 mono INPUT + 3 stereo INPUT
- 2 Compressors (Ch. 1-2)
- 3band/2band EQ
- 1 AUX send
- External PSU 18V~ 1000mA
- Dimensions: L=384mm, W=250mm, H=80mm
- Weight: 2,300 kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

RCF L-PAD 8C - 8-kanavainen mikseri kompressoreilla. Neljä
RCF L-PAD 8C - 8-kanavainen mikseri kompressoreilla. Neljä
RCF L-PAD 8C - 8-kanavainen mikseri kompressoreilla. Neljä

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.