ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

RCF Loppu.


Toimitus VAIN
14,90€
RCF Loppu. RCF ART 745-AA, Aktiivikaiuti, discoland.fi
RCF tno: 265215

Loppu. RCF ART 745-AA, Aktiivikaiutin 15"+ 1", RMS 700W, max. SPL 133dB.ART 315A mkIII 15" bassolla varustettu kompakti aktiivikaiutin erilaisiin äänentoistollisiin tarpeisiin, joissa tarvitaan tanakkaa bassontoistoa. Kaiuttimen voi asentaa helposti jalustalle tai ripustaa neljästä M10 ripustinpisteestä.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 41.9 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

1299.00

norm. 1585.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


RCF-logo

RCF ART 745-A, Aktiivikaiutin 15"+ 4", RMS 700W, max. SPL131dB

RCF:n huippusuositut ART 3-sarjan kaiuttimista on nyt julkaistu mkII versio. Malleissa uudet tehokkaat Presicion -sarjan elementit ja D-luokan päätteet 600W +100W. Kaiuttimet ovat väriltään mustia ja myös 10":ssa on nyt EQ-kytkin
ART 315A mkIII 15" bassolla varustettu kompakti aktiivikaiutin erilaisiin äänentoistollisiin tarpeisiin, joissa tarvitaan tanakkaa bassontoistoa. Kaiuttimen voi asentaa helposti jalustalle tai ripustaa neljästä M10 ripustinpisteestä.

Voidaan käyttää myös kyljellään lattiamonitorina.

15" basso + 4" driveri 
600Wrms + 100Wrms vahvistimet 
133 dB maksimi äänenpaine 15" basso + 4" driveri 
balansoitu mikrofoni/linjatulo XLR- ja 6,3 mm jakkiliittimillä 
XLR-lähtö 
voimakkuussäädin 
Flat/Boost -kytkin 
sivukahvat ja kantokahva päällä 
suojaukset ja limitteri 
mitat: 708 x 437 x 389 
paino: 19 kg 


Näytä enemmän ->

Kuvat

RCF Loppu. RCF ART 745-AA, Aktiivikaiutin 15
RCF Loppu. RCF ART 745-AA, Aktiivikaiutin 15
RCF Loppu. RCF ART 745-AA, Aktiivikaiutin 15

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.