banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3046 kpl) -> kaiutinelementit -> bassoelementit & subwooferit

POWERDYNAMICS Bassoelementti 8" polypropylene cone and rubber edge surround, soveltuu kotihifi kaiuttimiin.


Toimitus VAIN
7,90€
POWERDYNAMICS Bassoelementti 8
POWERDYNAMICS tno: 265216

Bassoelementti 8" polypropylene cone and rubber edge surround, soveltuu kotihifi kaiuttimiin. Tehonkesto 200/100W.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.5 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

25.00

norm. 43.00€

Lisätiedot


Hi-Fi woofer with polypropylene cone and rubber edge surround. Solidly built to last. Impedance 8 Ohm. Fitted with heavy magnets.
-Rubber suspension
-Polypropylene cone

Power max. 200W
Power rms 100W
Speaker size 8 inch (20cm)
Impedance 8 Ohm
Frequency response 30Hz - 8kHz
SPL @ 1W/1m 90dB
Magnet weight 990g (35 oz)
Dimensions ø204 x 97mm
Weight 2.2kgNäytä enemmän ->

Kuvat

POWERDYNAMICS Bassoelementti 8
POWERDYNAMICS Bassoelementti 8
POWERDYNAMICS Bassoelementti 8
POWERDYNAMICS Bassoelementti 8
POWERDYNAMICS Bassoelementti 8

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.