ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MELPLAYER Loppu! Melplayer 2 Karaoke tietokone, käytetty tietokone varustettuna laajalla kappalevalikoimalla.


Toimitus VAIN
9,90€
MELPLAYER Loppu! Melplayer 2 Karaoke tie, discoland.fi
MELPLAYER tno: 501991

Loppu! Melplayer 2 Karaoke tietokone, käytetty tietokone varustettuna laajalla kappalevalikoimalla. kyseessä käytöstä poistettu karaoke pöytäköne ilman näyttöä. Testattu, että toimii ja soveltuu ammattikäyttöön. Levyvalikoima on listattu linkissä tuotekortissa.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 56.4 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

1750.00

norm. 2999.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Käytetty Melplayer 2 tietokone, pöytämalli. Soveltuu ammattikäyttöön!

Uuden ajan tietokonepohjainen multimediasoitin jossa koko musiikki- ja karaokekirjasto nyt kätevästi nyt samalla koneella.
Ennen kuulumattomaan hintaan.

Soittolistan luominen on helppoa ja saat vielä seuraavan laulajan nimenkin näkymään ruudulle ennen kappaleen alkua. Kappaleet löydät helppokäyttöisellä hakutoiminnolla vain sekunneissa ja parilla hiiren klikkauksella kappale lähtee pyörimään....
Ominaisuuksia:

- kaikki kappaleet kätevästi kovalevyllä
- helppokäyttöinen suomenkielinen käyttöliittymä
- transponointi
- soittolista
- auto DJ -ominaisuus
- laulajan nimen näyttö tv-ruudulla
- taustamusiikki
- ym. ym.
- uutta musiikkia ilmestyy ladattavaksi kuukausittain


Melplayer 2 suomenkieliset PDF

Melplayer 2 englanninkieliset PDF


Näytä enemmän ->

Kuvat

MELPLAYER Loppu! Melplayer 2 Karaoke tietokone, käytetty tietokone varustettuna laajalla kappalevalikoimalla. kyseessä käytöstä poistettu karaoke pöytäköne ilman näyttöä. Testattu, että toimii ja soveltuu ammattikäyttöön. Levyvalikoima on listattu linkissä tuotekortissa.
MELPLAYER Loppu! Melplayer 2 Karaoke tietokone, käytetty tietokone varustettuna laajalla kappalevalikoimalla. kyseessä käytöstä poistettu karaoke pöytäköne ilman näyttöä. Testattu, että toimii ja soveltuu ammattikäyttöön. Levyvalikoima on listattu linkissä tuotekortissa.

Linkit

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.