banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3046 kpl) -> hifi ja kodinelektroniikka -> kotiteatteri- & hifikaiuttimet

YAMAHA NNS-F150 on elegantti suorituskykyinen kaiutin (PARI) Pianomusta korkea kiilto.


Toimitus VAIN
9,90€
YAMAHA NNS-F150 on elegantti suorituskyk, discoland.fi
YAMAHA tno: 215503

NNS-F150 on elegantti suorituskykyinen kaiutin (PARI) Pianomusta korkea kiilto. Ideaalinen ratkaisu HD-elokuvien sekä musiikin toistoon. Tukevaan runkoon on yhdistetty 2-tie kolmenkaiuttimen ratkaisu, joka tuottaa luonnollisen äänen sekä voimakkaan bassotoiston. 2x 6.5" Max. 180W 37Hz–30000Hz 6ohmia, väri piano musta. Mitat 200 x 1030 x 362 sekä paino 11,2kg/ kpl.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 12.5 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

389.00

norm. 590.00€

Lisätiedot
Yamaha NS-F150 Pianomusta kaiutinpari, korkeus 1030mm
F150 on elegantti ja suorituskykyinen kaiutin, ideaalinen ratkaisu HD-elokuvien sekä musiikin toistoon. Tukevaan runkoon on yhdistetty 2-tie kolmenkaiuttimen ratkaisu, joka tuottaa luonnollisen äänen sekä voimakkaan bassotoiston.

• Kaksi 16cm (6-1/2”) basso elementtiä sekä 3cm (1”) kupolidiskantti
• Suuret, kultapäällysteiset kaiutinterminaalit
• Korkealaatuinen muotoilu
• Kaksitie bassorefleksi lattiakaiutin
• Bassoelementti 2 x 16cm.
• Diskantti 3cm. kupoli
• Taajuustoistoalue 37Hz – 30 000Hz.
• Maksimitehonkesto 180W.
• Herkkyys 88dB
• Impedanssi 6ohm.
• Mitat L x K x S mm. 200 x 1030 x 362
• Paino 11,2kg/kaiutin
• Takuu 24kk
• Väri piano black
• Kotiteatterijärjestelmään erikseen ostettava NS-P150 keski-takakaiutinsarja

Näytä enemmän ->

Kuvat

YAMAHA NNS-F150 on elegantti suorituskykyinen kaiutin (PARI) Pianomusta korkea kiilto. Ideaalinen ratkaisu HD-elokuvien sekä musiikin toistoon. Tukevaan runkoon on yhdistetty 2-tie kolmenkaiuttimen ratkaisu, joka tuottaa luonnollisen äänen sekä voimakkaan bassotoiston. 2x 6.5
YAMAHA NNS-F150 on elegantti suorituskykyinen kaiutin (PARI) Pianomusta korkea kiilto. Ideaalinen ratkaisu HD-elokuvien sekä musiikin toistoon. Tukevaan runkoon on yhdistetty 2-tie kolmenkaiuttimen ratkaisu, joka tuottaa luonnollisen äänen sekä voimakkaan bassotoiston. 2x 6.5

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.