banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2371 kpl) -> kalusteet -> kalusteet

Sorry!
Tätä tuotetta saatavana rajoitetusti.
Kysy lisää myynnistä
Palaa etusivulle.
---
Limited availability. Please ask for further information here.
Back to main page.

GLORIOUS Glorious Record Box black 230 Yksinkertainen ja vakaa säilytysjärjestelmä 12" levyille.


Toimitus VAIN
14,90€
GLORIOUS Glorious Record Box black 230 Y, discoland.fi
GLORIOUS tno: 265249

Glorious Record Box black 230 Yksinkertainen ja vakaa säilytysjärjestelmä 12" levyille. Nämä laatikot on valmistettu laadukkaasta MDF puusta, tarjolla musta ja valkoinen versio. Mitat: 705 x 355 x 340 mm paino: 12.3 Kg


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 4.5 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

75.00

norm. 99.00€

LisätiedotGlorious Record Box black 230

Plain and solid storage system for 12'' records. These record boxes are made of quality MDF wood, available with black or white shrink-wrap finish...

Features

Material: MDF wood
Weight: 12.3 kg
Holds up to 230 12'' records
Combination system: perfectly stackable with other Glorious Record Boxes
Optically matches the Glorious Mix Station and Mix Extension
Available with black or white shrink-wrap finishNäytä enemmän ->

Kuvat

GLORIOUS Glorious Record Box black 230 Yksinkertainen ja vakaa säilytysjärjestelmä 12
GLORIOUS Glorious Record Box black 230 Yksinkertainen ja vakaa säilytysjärjestelmä 12

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.