sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (2990 kpl) -> tietokonetuotteet -> hardware
Lajittele
Suodata
Löytyi 4 tuotetta.
Näytetään sivu
IKMULTIMEDIA iRig - iPhone amplitube kitarasovitin
iRig - iPhone amplitube kitarasovitin. Lataat App
Kysy toimitusaika! 30.00 (svh 35.00)
Suurennuslasi
IKMULTIMEDIA LOPPU!!iRig2 iPhone amplitube kitarasovi
LOPPU!!iRig2 iPhone amplitube kitarasovitin. Lataa
Kysy toimitusaika! 33.00 (svh 39.00)
Suurennuslasi
BEHRINGER U-CONTROL UCA222 USB äänikortti interf
U-CONTROL UCA222 USB äänikortti interface, näpp
Kysy toimitusaika! 37.00 (svh 46.00)
Suurennuslasi
Video
LEXICON Alpha äänikortti-interface kotistudio,
Alpha äänikortti-interface kotistudio, 2-linjaa
Varastossa 49.00 (svh 59.00)
Suurennuslasi
Siirry sivulle

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.