banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3082 kpl) -> kaiuttimet -> aktiivisubwooferit
Lajittele
Suodata
Näytetään sivu
Löytyi 3 tuotetta.
JBL EON 618S 18" aktiivisubwoofer vahvistin
0€
Toimitus
EON 618S 18' aktiivisubwoofer vahvistin 1000W max
Toimitus 5-14vrk 888.00 (svh 990.00)
Suurennuslasi
JBL PRX818XLFW 18" Wi-Fi aktiivisubwoofer, D
0€
Toimitus
PRX818XLFW 18' Wi-Fi aktiivisubwoofer, D-luokan va
Varastossa 1130.00 (svh 1390.00)
Suurennuslasi
JBL SRX828SP-18" Aktiivinen tupla-subwoofer
0€
Toimitus
SRX828SP-18' Aktiivinen tupla-subwoofer systeemi 1
Toimitus 5-14vrk 2490.00 (svh 2599.00)
Suurennuslasi
Siirry sivulle

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.