banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3046 kpl) -> mikserit -> studio- & live- & pa-mikserit
Lajittele
Suodata
Näytetään sivu
Löytyi 3 tuotetta.
BEHRINGER MINIMIX MIX800, Karaoke Mikseri MIX800:n
MINIMIX MIX800, Karaoke Mikseri MIX800:n hämmäst
Varastossa 89.00 (svh 99.00)
Suurennuslasi
YAMAHA MGP12X PREMIUM PA mikseri 12 kanavaa Pre
0€
Toimitus
MGP12X PREMIUM PA mikseri 12 kanavaa Premium-luoka
Toimitus 5-14vrk 685.00 (svh 699.00)
Suurennuslasi
YAMAHA MGP32X PREMIUM PA mikseri 32 kanavaa efe
0€
Toimitus
MGP32X PREMIUM PA mikseri 32 kanavaa efekteillä.
Toimitus 5-14vrk 1366.00 (svh 1499.00)
Suurennuslasi
Siirry sivulle

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.