Starball.png
led (1674 kpl) -> led-kuituoptiikka -> led-kuituoptiikka
Lajittele
Suodata
Löytyi 3 tuotetta.
Näytetään sivu
EUROLITE FIB-100 RGB Valokuitunippu 3W LEDin valo
FIB-100 RGB Valokuitunippu 3W LEDin valolähteell
Toimitus 5-14vrk 100.00 (svh 136.00)
Suurennuslasi
EUROLITE FIB-203 Valokuitunippu 3W LED valonläht
FIB-203 Valokuitunippu 3W LED valonlähteellä, au
Toimitus 5-14vrk 118.00 (svh 139.00)
Suurennuslasi
EUROLITE FIB-206 Valokuitunippu 1x 3W RGB LED val
FIB-206 Valokuitunippu 1x 3W RGB LED valolla, 2m k
Varastossa 125.00 (svh 153.00)
Suurennuslasi
Video
Siirry sivulle

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.