Starball.png
led (1707 kpl) -> led-eläimet -> led-eläimet
Lajittele
Suodata
Näytetään sivu
Löytyi 4 tuotetta.
EUROLITE LED Uroshanhi 400 LEDiä, näyttävää
LED Uroshanhi 400 LEDiä, näyttävää 3D-decoa
Toimitus 5-14vrk 415.00 (svh 490.00)
Suurennuslasi
EUROLITE LED Naarashanhi 432 LEDiä, näyttävä
LED Naarashanhi 432 LEDiä, näyttävää 3D-decoa
Toimitus 5-14vrk 415.00 (svh 490.00)
Suurennuslasi
EUROLITE LED Joutsen 3D valkoinen IP44 Swan, whit
LED Joutsen 3D valkoinen IP44 Swan, white 864 LEDs
Toimitus 5-14vrk 1299.00 (svh 1390.00)
Suurennuslasi
EUROLITE Led pingviini naaaras, upeilla valoilla
Led pingviini naaaras, upeilla valoilla 1272 pitk
Toimitus 5-14vrk 1999.00 (svh 2499.00)
Suurennuslasi
Siirry sivulle

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.