Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2679 kpl) -> erikoisefektit -> vaahtokoneet ja nesteet
Lajittele
Suodata
Näytetään sivu
Löytyi 3 tuotetta.
EUROLITE Vaahtotiiviste 5L, laimennetaan 1-24 osa
Vaahtotiiviste 5L, laimennetaan 1-24 osaan, jolloi
Varastossa 41.00 (svh 48.00)
Suurennuslasi
EUROLITE Vaahtotiiviste 25 litraa, laimennetaan,
Vaahtotiiviste 25 litraa, laimennetaan, jolloin sa
Toimitus 5-14vrk 199.00 (svh 234.00)
Suurennuslasi
EUROLITE Vaahtokone FOAM 1200 varsinainen PRO vaa
0€
Toimitus
Vaahtokone FOAM 1200 varsinainen PRO vaahtotykki,
Toimitus 5-14vrk 1949.00 (svh 2189.00)
Suurennuslasi
Siirry sivulle

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.