Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2674 kpl) -> valonheittimet & valaisimet -> muut valonheittimet
Lajittele
Suodata
Näytetään sivu
Löytyi 5 tuotetta.
EUROLITE E-14 lampunkanta pidikkeellä max 60W py
E-14 lampunkanta pidikkeellä max 60W pyöritettä
Toimitus 5-14vrk 10.90 (svh 12.50)
Suurennuslasi
EUROLITE GU10 lampunkanta pidikkeellä max 60W py
GU10 lampunkanta pidikkeellä max 60W pyöritettä
Toimitus 5-14vrk 10.90 (svh 12.50)
Suurennuslasi
EUROLITE KKL-300 silver valaisin joka sopii esim
KKL-300 silver valaisin joka sopii esim näyteikku
Toimitus 5-14vrk 66.00 (svh 76.00)
Suurennuslasi
EUROLITE KKL-300 black valaisin, joka sopii esim
KKL-300 black valaisin, joka sopii esim näyteikku
Toimitus 5-14vrk 66.00 (svh 76.00)
Suurennuslasi
EUROLITE KKL-300 white valaisin, joka sopii esim
KKL-300 white valaisin, joka sopii esim näyteikku
Varastossa 66.00 (svh 70.00)
Suurennuslasi
Siirry sivulle

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.