trussit.png
trussit & telineet & hissit (1074 kpl) -> hissit ja vinssit -> hissit ja vinssit
Lajittele
Suodata
Löytyi 5 tuotetta.
Näytetään sivu
EUROLITE Ketjunostin manuaalinen, nostokorkeus 6m
Ketjunostin manuaalinen, nostokorkeus 6m, sekä ka
Toimitus 5-14vrk 249.00 (svh 349.00)
Suurennuslasi
EUROLITE EUROLITE Chain hoist 6M/1
EUROLITE Chain hoist 6M/1.0T
Toimitus 5-14vrk 334.00
Suurennuslasi
EUROLITE Chain hoist 10M/1
Chain hoist 10M/1.0T
Toimitus 5-14vrk 371.00 (svh 415.00)
Suurennuslasi
EUROLITE EUROLITE Chain hoist 6M/1
EUROLITE Chain hoist 6M/1.5T
Toimitus 5-14vrk 372.00
Suurennuslasi
EUROLITE Chain hoist 10 M/1
Chain hoist 10 M/1.5 T
Toimitus 5-14vrk 467.00
Suurennuslasi
Siirry sivulle

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.