banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2361 kpl) -> kuljetuslaatikot & räkit -> tekstiilipäällysteiset
Lajittele
Suodata
Näytetään sivu
Löytyi 5 tuotetta.
ROADINGER Kuljetuslaatikko, huopapäällysteinen
Kuljetuslaatikko, huopapäällysteinen. Combo case
Toimitus 5-14vrk 130.00 (svh 170.00)
Suurennuslasi
ROADINGER Kuljetuslaatikko Combo case 8U, 19" miks
Kuljetuslaatikko Combo case 8U, 19' mikserille, hu
Toimitus 5-14vrk 156.00 (svh 197.00)
Suurennuslasi
OMNITRONIC Kuljetuslaatikko, pyörillä, huopapää
Kuljetuslaatikko, pyörillä, huopapäällysteinen
Toimitus 5-14vrk 254.00 (svh 269.00)
Suurennuslasi
ROADINGER Kuljetuslaatikko vahvistin-mikseri combo
Kuljetuslaatikko vahvistin-mikseri combo case, jok
Toimitus 5-14vrk 299.00 (svh 359.00)
Suurennuslasi
ROADINGER Kuljetuslaatikko vahvistin-mikseri combo
Kuljetuslaatikko vahvistin-mikseri combo case 10x
Toimitus 5-14vrk 349.00 (svh 399.00)
Suurennuslasi
Siirry sivulle

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.