laser.png
tarvikkeet (2343 kpl) -> kuljetuslaatikot & räkit -> peilipalloille
Lajittele
Suodata
Löytyi 5 tuotetta.
Näytetään sivu
OMNITRONIC Kuljetuslaatikko 30cm peilipallolle
Kuljetuslaatikko 30cm peilipallolle. Laatikon mita
Toimitus 5-14vrk 79.00 (svh 96.00)
Suurennuslasi
OMNITRONIC Kuljetuslaatikko 40cm peilipallolle
Kuljetuslaatikko 40cm peilipallolle
Toimitus 5-14vrk 130.00 (svh 141.00)
Suurennuslasi
OMNITRONIC Kuljetuslaatikko 50cm peilipallolle
Kuljetuslaatikko 50cm peilipallolle.
Toimitus 5-14vrk 198.00 (svh 249.00)
Suurennuslasi
ROADINGER Kuljetuslaatikko 75cm peilipallolle, py
Kuljetuslaatikko 75cm peilipallolle, pyörillä. T
Toimitus 5-14vrk 469.00 (svh 489.00)
Suurennuslasi
OMNITRONIC Kuljetuslaatikko 100cm peilipallolle, py
Kuljetuslaatikko 100cm peilipallolle, pyörillä.
Toimitus 5-14vrk 849.00 (svh 900.00)
Suurennuslasi
Siirry sivulle

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.