banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2361 kpl) -> kuljetuslaatikot & räkit -> savukoneille
Lajittele
Suodata
Näytetään sivu
Löytyi 4 tuotetta.
OMNITRONIC Kuljetuslaatikko X-510 savukoneelle Tran
Kuljetuslaatikko X-510 savukoneelle Transport case
Varastossa 137.00 (svh 154.00)
Suurennuslasi
OMNITRONIC Kuljetuslaatikko savukoneelle Flightcase
Kuljetuslaatikko savukoneelle Flightcase for X-310
Toimitus 5-14vrk 174.00 (svh 202.00)
Suurennuslasi
OMNITRONIC Transport case for 2x Antari Z-1020
Transport case for 2x Antari Z-1020
Toimitus 5-14vrk 199.00
Suurennuslasi
OMNITRONIC Flightcase for ANTARI ICE-100/101
Flightcase for ANTARI ICE-100/101
Toimitus 5-14vrk 414.00
Suurennuslasi
Siirry sivulle

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.