banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2361 kpl) -> kuljetuslaatikot & räkit -> stinräkit ns. iskunkestävät
Lajittele
Suodata
Näytetään sivu
Löytyi 4 tuotetta.
ROADINGER Vahvistinräkki kuljetuslaatikko SP2 4U
Vahvistinräkki kuljetuslaatikko SP2 4U mallia isk
Toimitus 5-14vrk 189.00 (svh 233.00)
Suurennuslasi
OMNITRONIC Vahvistinräkki & kuljetuslaatikko, mall
Vahvistinräkki & kuljetuslaatikko, mallia iskunke
Toimitus 5-14vrk 215.00 (svh 253.00)
Suurennuslasi
ROADINGER Vahvistinräkki & kuljetuslaatikko, mall
Vahvistinräkki & kuljetuslaatikko, mallia iskunke
Toimitus 5-14vrk 232.00 (svh 271.00)
Suurennuslasi
OMNITRONIC Vahvistinräkki & kuljetuslaatikko, mall
Vahvistinräkki & kuljetuslaatikko, mallia iskunke
Toimitus 5-14vrk 294.00
Suurennuslasi
Siirry sivulle

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.