soittimet.png
soittimet (639 kpl) -> rummut ja lyömäsoittimet -> pu- ja lyömäsoitintarvikkeet
Lajittele
Suodata
Näytetään sivu
Löytyi 5 tuotetta.
DIMAVERY DT-20 rumpujakkara lapsille, säädettä
DT-20 rumpujakkara lapsille, säädettävä korkeu
Toimitus 5-14vrk 22.00 (svh 28.00)
Suurennuslasi
DIMAVERY DT-40 Rumpujakkara junioreille 7-13v
DT-40 Rumpujakkara junioreille 7-13v. säädettäv
Varastossa 25.00 (svh 31.00)
Suurennuslasi
DIMAVERY DT-70 Rumpujakkara on standardi rumpu pe
DT-70 Rumpujakkara on standardi rumpu penkki musta
Toimitus 5-14vrk 44.00 (svh 53.00)
Suurennuslasi
DIMAVERY DT-80 Rumpujakkara, rumpupenkki, joka on
DT-80 Rumpujakkara, rumpupenkki, joka on säädett
Toimitus 5-14vrk 56.00 (svh 66.00)
Suurennuslasi
DIMAVERY DT-120 satulamallin rumpujakkara, rumpu
DT-120  satulamallin rumpujakkara, rumpu tuoli.  e
Toimitus 5-14vrk 93.00 (svh 110.00)
Suurennuslasi
Siirry sivulle

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.