soittimet.png
soittimet (640 kpl) -> rummut ja lyömäsoittimet -> pu- ja lyömäsoitintarvikkeet
Lajittele
Suodata
Näytetään sivu
Löytyi 5 tuotetta.
DIMAVERY Laukku Rumpukapuloille, Drumstick
Laukku Rumpukapuloille, Drumsticks Bag DB-1
Toimitus 5-14vrk 11.90 (svh 15.90)
Suurennuslasi
DIMAVERY Laukku bongoille Soft-Bag for Bongo
Laukku bongoille Soft-Bag for Bongo
Toimitus 5-14vrk 32.00 (svh 38.00)
Suurennuslasi
DIMAVERY DB-20 Snare drum bag, 35 cm, 14"
DB-20 Snare drum bag, 35 cm, 14'
Toimitus 5-14vrk 36.00 (svh 36.00)
Suurennuslasi
DIMAVERY DB-30 Laukku symbaaleille
DB-30 Laukku symbaaleille
Toimitus 5-14vrk 47.00 (svh 60.00)
Suurennuslasi
POISTO DIMAVERY 4-osainen pehmeä bägisarja ru
DIMAVERY 4-osainen pehmeä bägisarja rummuille
Varastossa 155.00 (svh 201.00)
Suurennuslasi
Siirry sivulle

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.