soittimet.png
soittimet (637 kpl) -> soitinvahvistimet & kaiuttimet -> vahvistintelineet
Lajittele
Suodata
Löytyi 3 tuotetta.
Näytetään sivu
DIMAVERY VE-2 Vahvistinteline, soveltuu useille k
VE-2 Vahvistinteline, soveltuu useille kitara komb
Toimitus 5-14vrk 25.00 (svh 29.00)
Suurennuslasi
DIMAVERY AS-100 Vahvistinteline, soveltuu useille
AS-100 Vahvistinteline, soveltuu useille kitara ko
Toimitus 5-14vrk Tarjous! 25.00
Suurennuslasi
DIMAVERY Vahvistinteline, erittäin näppärä te
Vahvistinteline, erittäin näppärä teline pieni
Toimitus 5-14vrk 39.00 (svh 45.00)
Suurennuslasi
Siirry sivulle

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.