banneri-Vonyx-akku.png banneri-beamz-led-spotti-tarjous.png
JBL-logo

JBL on amerikkalainen audioalan yhtiö, joka on osa Harman Internationalia. JBL Professional tuottaa ammattimaisia audiolaitteita studioille, teattereille, kiertueille, tuotantotaloille ja DJ-markkinoille sekä elokuvateattereihin.
James B. Lansing perusti JBL:n vuosi sen jälkeen kun lähti Altec Lansing Incorporatedin varatoimitusjohtajan paikalta vuonna 1945. Yhtiö perustettiin 1. lokakuuta 1946, ja nimeksi tuli ensiksi Lansing Sound, Incorporated. Myöhemmin nimi muutettiin muotoon James B. Lansing Sound, Incorporated. Ensimmäiset tuotteet olivat malli D101, joka oli 15" kartiokaiutin ja D175, HF-Driveri. D175 pysyi JBL:n luettelossa aina 1970-luvun loppuun asti. Molemmat olivat läheisiä kopioita tuotteista, jotka James B. Lansing oli suunnitellut ollessaan Altec Lansing Incorporatedin palveluksessa. Ensimmäinen tyystin alkuperäinen tuote oli D130, 15-tuumainen kartiokaiutin, jonka muunnos pysyisi tuotannossa seuraavat 55 vuotta.
Vuodesta 1946 JBL on asettanut standardit ammattimaisen äänentoiston alalla. Kun Bruce Springsteen, ja moni muu huippuartisti, lähtee kiertueelle, äänentoistosta vastaa JBL. JBL on sitoutunut tuottamaan ääntä sillä tavoin, kuin artisti haluaa sen kuuluvan. Siksi sinunkin kannattaa valita JBL.
JBL Control 2P Aktiivi lähikenttäm
Control 2P Aktiivi lähikenttämonitori Pari, Huim
300.00 (svh 355.00)
Suurennuslasi
JBL EON 518S aktiivisubwoofer 18" 50
EON 518S aktiivisubwoofer 18' 500W, max SPL 129dB,
789.00 (svh 1311.00)
Suurennuslasi
Video
JBL EON 510 2-tie 10" aktiivikaiutin
EON 510 2-tie 10' aktiivikaiutin 220W/60W vahvisti
375.00 (svh 872.00)
Suurennuslasi
JBL VRX918SP aktiivisubwoofer 18", D
VRX918SP aktiivisubwoofer 18', DSP RMS 750W, Max S
2290.00 (svh 2475.00)
Suurennuslasi
Löydät jbl -tuotteita seuraavista tuoteryhmistä:
ääni->kaiuttimet
aktiivikaiuttimet
ääni->kaiuttimet
aktiivikaiuttimet
ääni->kaiuttimet
alle 6" aktiivimonitorit
ääni->kaiuttimet
alle 6" aktiivimonitorit
ääni->kaiuttimet
passiivimonitorit
ääni->kaiuttimet
passiivikaiuttimet
ääni->kaiuttimet
passiivikaiuttimet
ääni->kaiuttimet
passiivikaiuttimet
ääni->kaiuttimet
aktiivisubwooferit
ääni->kaiuttimet
aktiivisubwooferit
ääni->kaiuttimet
aktiivisubwooferit
ääni->kaiuttimet
passiivisubwooferit
ääni->kaiuttimet
passiivisubwooferit
ääni->kaiuttimet
kaiutintarvikkeet
ääni->kaiuttimet
siirrettävät äänentoistojärjestelmät
ääni->päätevahvistimet
päätevahvistimet
trussit & telineet & hissit->kaiutintelineet
kaiutintelineet
led->led-moving headit
led-moving headit

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.