banneri-Vonyx-akku.png banneri-beamz-led-spotti-tarjous.png
Numark-logo

Numark suunnittelee miltei pakkomielteisesti laitteita, jotka täyttävät jokaisen DJ:n yksilÜlliset tarpeet. Siksi Numarkin ääni on ollut läsnä scratcheissä, breikeissä, ja beateissä yli 30 vuotta.
Ennen kuin Numark kehittää uusia tuotteita, he esittävät nämä kysymykset:
•mitä välineitä DJ tarvitsee, jotta voi luoda ja esittää yksilöllistä, ja omannäköistä musiikkia?
•mitkä toiminnot ja mitkä ominaisuudet antavat DJ:lle lopullisen määräysvallan ja luovuuden vapauden battleissa, klubeissa, studioissa, häissä, ja siinä talossa kadun päädyssä?
•miten voimme sisällyttää tuotteisiin uusia ominaisuuksia, sekä alan johtavaa tekniikkaa, joka antaa DJ:lle työkalut nostaa suorituskykynsä läpi katon?

Numarkin lähtÜkohta on, että vain yksi asia on tärkeä: DJ:n käyttÜkokemus. Riippumatta siitä käyttääkÜ DJ perusvälineitä tai erittäin kehittyneitä DJ:n ammattityÜkaluja, on Numarkin laitteet suunniteltu ja valmistettu ylittämään DJ:n vaatimukset ja tarpeet.
Numark on ylpeä voidessamme tarjota kehittyneimmän linjan DJ:n tyÜkaluja, mitä tänä päivänä on saatavilla.
Kuuntele. Tutki. Vastaa. Kuule Numark.

NUMARK M8 DJ Mikseri, Neljä kanavaa
M8 DJ Mikseri, Neljä kanavaa Sekä BPM nopeuden n
299.00 (svh 352.00)
Suurennuslasi
NUMARK NDX900 DJ CD soitin ohjain MP
NDX900 DJ CD soitin ohjain MP3/CD/USB, Toimii Ohje
489.00 (svh 433.00)
Suurennuslasi
NUMARK N4 on DJ-kontrolleri sisään
N4 on DJ-kontrolleri sisäänrakennetulla 4-kanava
398.00 (svh 503.00)
Suurennuslasi
NUMARK DJ-kontrolleri Mixtrack PRO 2
DJ-kontrolleri Mixtrack PRO 2 Digital DJ Interface
198.00 (svh 289.00)
Suurennuslasi
LÜydät numark -tuotteita seuraavista tuoteryhmistä:
Ääni->kuulokkeet
dj-kuulokkeet
Ääni->levysoittimet
suoraveto
Ääni->levysoittimet
tarvikkeet
Ääni->äänirasiat & neulat
äänirasiat
Ääni->dj-kontrollerit & softat & interfacet
dj-kontrollerit
dj-laitteet->cd- soittimet- ohjaimet
single
dj-laitteet->mikserit
3-kanavainen
dj-laitteet->mikserit
5-10-kanavainen

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.