banneri-Vonyx-akku.png banneri-beamz-led-spotti-tarjous.png
vocopro-logo

Laaja valikoima tuotteita liittyen Karaokeen sekä äänetoistoon. Karaoke DVD soittimet, cubet eli kokonaiset siirrettävät karaoke systeemit. Laaja ja kattava valikoima tuotteita saataville erillistilauksesta Jenkeistä. Olemme myös lisänneet valikoimaamme langattomat mikrofonit. Mikäli et tuotetta löydä ota yhteys myyntiimme ja kysy lisää.
VOCOPRO DA-2200 Professional Digital
DA-2200 Professional Digital Key Control/Digital E
339.00 (svh 399.00)
Suurennuslasi
VOCOPRO KJ-7808RV Karaoke Mikseri DS
KJ-7808RV Karaoke Mikseri DSP Kaiulla sekä Videok
649.00 (svh 655.00)
Suurennuslasi
VOCOPRO DVX890K Karaokesoitin DVD US
DVX890K Karaokesoitin DVD USB SD- HDMI Multi-Forma
Tarjous! 255.00
Suurennuslasi
VOCOPRO>BUNDLE DVX-668K Karaoke DVD
DVX-668K Karaoke DVD set USB DVD CD+G Karaoke Play
199.00 (svh 271.00)
Suurennuslasi
Video
Löydät vocopro -tuotteita seuraavista tuoteryhmistä:
ääni->kuulokkeet
dj-kuulokkeet
ääni->mikrofonit
langattomat mikrofonijärjestelmät
ääni->mikrofonit
lähettimet langattomiin järjestelmiin
ääni->varaosat
varaosat
karaoke->laitteet
karaoke-mikserit
karaoke->laitteet
karaoke-mikserivahvistimet
karaoke->laitteet
karaoke-soittimet
karaoke->laitteet
karaoke-laitepaketit

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.