banneri-Vonyx-akku.png banneri-beamz-led-spotti-tarjous.png

ARVOISA ASIAKKAAMME

Meillä on ilo esitellä Teille Discoland Web Shop.

Tavoitteemme on ollut aina kehittää show-tekniikan saatavuutta asiakasystävälliseen hintaan.

Seuraamalla tarkkaan kehitystä, olemmekin pystyneet tarjoamaan asiakkaillemme aina uusinta uutta edustamiltamme tahoilta.

Show-tekniikka kehittyy jatkuvasti ja antaa uusia mahdollisuuksia soveltaa sitä eri asioihin ja paikkoihin.

Nyt keskisuureksi kasvanut yrityksemme on viidessätoista vuodessa kohonnut loistaviin kilpailuasemiin hyvillä tuotemerkeillä, asiakaspalvelulla, tietotaidolla sekä luotettavuudella.

Oman osansa luotettavuudesta kertoo Dun & Bradstreetin luokituksessa paras mahdollinen AAA-luottokelpoisuus.

 

Olemme omasta mielestämme alan paras ja nykynäkymien mukaan pian muutkin ovat tästä ehdottomasti samaa mieltä.

Palvelumme laadun paras ja tärkein mittari on tyytyväinen asiakas.

Juha Salko
toimitusjohtaja
paytrail
Viiva
Klarna
Viiva
DISCOLAND OY
Myymälä avoinna
1.6. - 31.8.
ma-pe 10.00 - 17.00

Linnavuorentie 28,
00950 HELSINKI
p.(09) 342 4220
Viiva
kartta
banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva banneri Viiva

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.